Prestižni handmade luksuzni sto sa pokretnim središtem za hlađenje pića. Savršen dodatak svakom vrhunskom prostoru

Samo za Vas koji posedujete istančan ukus i umete da prepoznate kvalitet, ideju i dizajn.

Predstavljamo Vam vrhunski luksuz i eleganciju – handmade okrugli sto od punog orahovog drveta sa pokretnim srednjim delom u kome možete čuvati i rashladiti svoja omiljena pića i ukrasima od srebra.

Ovaj prelepi komad nameštaja je savršen dodatak svakom luksuznom domu, prestižnom hotelu, zamku ili vrhunskom restoranu.

Svojim izgledom The Table će oplemeniti svaki prostor u kome se nalazi, privlačiti poglede i ambijent učiniti očaravajuće toplim i udobnim.

Pusti video zapis

Svaki milimetar ispunjen luksuzom

Ovaj ručno rađeni sto ima prečnik  od 2,2 metra i napravljen od najkvalitetnijeg drveta, pažljivo odabranog i izrađenog da stvori komad koji dolikuje visokoj klasi. Drvo nije samo izdržljivo i dugotrajno, već ima i prirodnu toplinu i lepotu i mirisnu notu koja će upotpuniti svaki dekor i svakom prostoru dati poseban osećaj moći. Sam sto poseduje klasičan i bezvremenski dizajn, što ga čini savršenim središnjim delom svakog luksuzno opremljenog prostora.

Najupečatljivija karakteristika ovog stola je posebno dizajniran pokretni središnji deo zapremine 450 litara koji se, putem daljinskog upravljača, može podići kako bi otkrio skriveni odeljak za čuvanje i hlađenje pića.

Ovaj jedinstveni kuler učiniće da Vaše piće uvek bude na savršenoj temperaturi, a svojom vizuelnom privlačnošću i inovativnošću The Table čini savršenim izborom za zabavu Vaših prijatelja i poslovnih partnera. Jedna, naizgled, tako obična stvar kao što je odabir pića, uz ovaj sto, postaje pravi doživljaj i ugođaj koji će se dugo pamtiti.

The Table je dizajniran da bude centralna tačka svake sobe, što ga čini savršenim izborom za svečanu trpezariju, dnevni boravak ili čak i bogatu biblioteku. Takođe se može koristiti u komercijalnom okruženju, kao što je predvorje hotela, restoran ili vrhunski opremljena kancelarija.

Poslovni prostori i konferencijske sale posebno su pogodni za The Table sto jer će klijenti odmah znati da ste osoba koja prepoznaje i vrednuje kvalitet. Uspešno sklopljen posao možete odmah i proslaviti uz čašicu savršeno ohlađenog pića.

Sa svoje donje strane The Table poseduje LED osvetljenje koje pruža tečnu, suptilnu svetlost, što sto čini još upečatljivijim u zatamnjenim prostorijama.

Simbol Vašeg uspeha

Ovaj sto je mnogo više od funkcionalnog komada nameštaja bezvremenog stila i lepote. The Table je zadivljujuće umetničko delo koje će dodati vrednost vašem domu ili poslovnom prostoru. Ručno rađeni detalji i fina izrada ostaviće trajan utisak na vaše goste i prosto će mamiti da ih dodirnete i osetite eleganciju kojom odiše.

The Table je napravljen da traje generacijama i biće nešto što se prenosi u nasledstvo.

Upravo zato, za one koji traže vrhunski luksuz i eleganciju, The Table predstavlja savršen izbor. On je deo enterijera koji će svedočiti o Vašem prestižu i predstavljati simbol Vašeg uspeha. Sa svojom prelepom izradom, funkcionalnim dizajnom i bezvremenskim stilom, u ovom komadu nameštaja uživaćete u svim godinama koje dolaze.

Pusti video zapis

Pružite sebi savršenstvo

The Table je namenjen samo Vama, apsolutnoj eliti koja poseduje prefinjen ukus i za sebe želi posebne uslove, kvalitet. Ovo je sto za osobe koje žele ono što je dostupno samo odabranima i sa zadovoljstvom ulažu u luskuz kako bi stvorili elegantnu i sofisticiranu atmosferu u svom domu ili poslovnom prostoru.

Moramo napomenuti da svaki sto kreiramo posebno za svakog klijenta što Vam pruža mogućnost personalizacije poput graviranja Vašeg porodičnog grba na gornjoj kupoli stola ili korišćenje zlata u izradi ukrasnih delova.

Budite slobodni da nas kontaktirate, a mi ćemo izaći u susret svim Vašim željama.

Pusti video zapis